The King!

MJMJ

Idag har jag blivit åter frälst! King Of Pop The "M" Michael Jackson.
Sett hans Live-Konsert från 1992 from Bucharest!

Så jäkla grym är han! Min Idol!

Update!

Idag vaknade jag i Söderköping lite oväntat! (inte ironisk) Efter att Odjuret blivit väckt av skönheten så skjutsade jag 3 systrar till skolan eller vad det nu var! Anna Lisa och så Moa :)


Efter den bragden åkte jag till jobbet i 4 timmar, sen så åkte jag hem spenderade eftermiddagen med att lära mig Michael Jackson moves! Ganska svårt, men allt har en början!

Sen var det dags för Tester med Hockeyn ( vi drog igång igår) Det gick ganska bra. Jag är nöjd :)

Nu har jag varit och kollat på Fotboll Smedby AIS damer gjorde premiär i Div.3 Smedby förlorade med 2-0 (inte 100 %)

Ajja

 Fint. Till höger om bilden ligger toppen av Kebnekaise!



Nu sitter jag hos Jocke och har pryrt mitt hår med en liter Dax-vax, jätteful är jag! ;D



Snart när jocke har duschat (andra gången efter träningen) blåst tort håret använt platt-tången, i med vax tandborstning osv. då ska vi åka till Hamilton och fira hennes 20-årsdag på Hugos.
Vi får väl se om Jag orkar ut till Otten sen, har en viktig match i racketstadion imorn klockan 10:00 då jag ska spöa pappa i badminton för första gången detta år, pappa har ju som bekant gått ut hårt och vunnit två raka men imorn är det tredje gången gillt för mig!



Imorn ska jag förövrigt åka Motorcykel :) Shohooo! Det ska bli roligt. Jag har nämligen uppkörning den 12:e Maj!! :D:D Är det någon som har nåt bra tips vad som är viktigt att veta(kunna) så skriv det gärna i gästboken :)



Nu ska jag piska jocke så han blir klar nångång, vi skulle vara hos Hamilton klockan 20:30 vad klockan är nu säger jag inte!

The way you make me feel!

Det finns inga ord (brukar det heta) för hur mycket jag saknar dej ikväll moa.


Jag är kär i Moa förstår ni alla där ute som undrar :) Jag tycker om den människan väldigt mycket :)

Jag har inte varit såhär kär tidigare i mitt liv, det är stort för mig! Känner mig som värsta nybörjaren. Men vad ska man göra.
 Ikväll var jag och Antton ute i ågelsjön det var dock väldigt avslappnat å skönt, vi kan verkligen prata ut om allt vad som händer o inte händer!

Men så till helgen är det 20-års fest och jag var ganska sugen i början av veckan, men desto närmre det kommer desto mindre pepp blir jag att gå ut!
Jag ska iaf fira Eva ordentligt på Hugos, sen så åker jag nog hem om jag nu inte mot förmodan skulle ha väldigt trevligt!

Lördag kväll är nästa gång jag kommer att träffa Moa (Kanske) inte säkert men förhoppningsvis! =)
Antingen är det för att jag är så hungrig som jag blir såhär extra känslig eller så är det att jag tycker om henne väldigt mycket eller de kan ju vara båda orsakerna såklart !

"Är magen glad är människan glad" :Gustaf Svensson

"Är Moa i närheten är Ludde glad" : Patric Lundell

Två kloka män de där!

Nu ska jag avsluta kvällen med att läsa ett gonatt sms som jag fick shohooooo ! Gonatt


Beautiful!

Det slog mig idag att Sveriges bidrag i Eurovisionsfestivalen kommer gå åt skogen! Så jäkla dålig låt! Det var tider när Carola gjorde comeback förra året!
Låt mig tippa att The Ark kommer komma på 15:e plats!



Helgen har varit helt strålande, det slutade med att jag somnade i Fam. Johanssons soffa till filmen Day after tomorrow!



I lördags så började dagen med en lycka-till puss för att jag skulle möta pappa i badminton klockan 10:00. Det första jag behövde göra var att införskaffa ett nytt racket, efter förra helgens bravad som slutade lite olyckligt slutade med att jag råkade "tappa" racket som flög in i väggen så det gick av!
Pappa vann iaf i helgen igen, dock så har jag ett helt racket *bra ludde*



Sen så övningskörde jag på Cindy för första gången i år, och första gången med passagerare (Magnus) min handledare =) Det gick ganska bra och just nu kom jag på att jag skulle ju ringt och boka uppkörning. bahh* får göra det imorn!

Sen så åkte moa och ludde hem till Luddes place och grillade och såg på Hockeyn shohoooo!!!
Äntligen fick MoDo sitt välförtjänta SM-Guld! YEES så skönt.


Kvällen avslutades med lite mys framför tv:n och min lilla söta babe har fastnat för Prison Break (PB) vilket jag tycker är väldigt roligt =) Så vi hade bäddat med madrasser i tv-rummet för att ha ett PB maraton, jodå jag tror minsann vi orkade se 2 avsnitt innan vi kastade handuken och började snarka ;)


160357-26

Söndag blev precis lika bra, Moa och ludde var på grillhumör idag igen för tredje dagen i rad, och stack till ågelsjön med kycklingklubbor vattenmelon revbensspjäll cider vindruvor Vitlöksbaguetter o choklad plus en engångsgrill =)
Världens sötaste tjej får uppdraget av ludde att släcka grillen och jag räcker henne Ciderflaskan med kanske 2 dl kvar, hur moas hjärna tänkte då var väldigt roligt men inget jag orkar skriva här, hursomhelst så försöker hon inte släcka elden med hjälp av vätskan iaf! haha!



Sen så besteg vi Yxbacken efter inte så många men :) tyvärr så härjade det vilda mopedister på toppen :@

Sen väldigt kortfattat åkte vi hem till moa betade av ett avsnitt av PB, gjorde pannkakor såg på film och ludde somnade i Moa knä :) (A)



"maammaa veet du vaaad? Jag och Moa är kära (L)


Nästa helg blir det att Fira Fröken Hamilton som fyller 20 knutar!

Sov så gott


Nu ska Ludde strax åka och se IFK Norrköping göra premiär av Superettan !


Hej på er!


De var tuffa tider!

Det slog mig nyss när jag tänkte tillbaka då de var sista året på gymnasiet hur tufft tids schema jag hade och hur mycket man tränade!
Här har ni en dag från sista året i gymnasiet,

Måndag:

06:15 Väckarklockan ringer
07:45 - 09.05 hockeygymnasiet (Första träningen)
09:30 Svenska! Minns de såväl för att jag kom alltid typ 20 minuter försent.
10:30 - 15:00 lektioner + Lunch
15:00 - 16:00 Idrott & Hälsa (mina enda MVG kurser) A + B.
16:30 Buss hem
17:15 - 18:30 Middag + (fritid)+ Plugga.
18:30 In till träning
19:00 - 20:00 Konditions träning
20:00 - 21:00 byta om till hockeymundering
21:00 - 22:20 Isträning
22:20 - 23:00 Stretchning duscha
23:00 - 23:15 hemfärd
23:30 - Kvällsmat
00:00 - 01:00 somnade jag!

Sen var de tyska 08:10 på tisdag morgon! (blev dock inte så många utav dem lektionerna)
Så såg alla mina måndagar ut, plus då ibland att man blev kallad till träning med A-laget mellan 17:15 - 18:30

Under den här tiden hade jag tre fyspass, ett pass idrott i skolan,  fem isträningar och två matcher på en vecka! plus träningar med A-laget som kom lite oregelbundet!
Jag valde att satsa på hockeyn, därav avskrivna kurser sämre betyg osv.

Viktigt att poängtera är att jag inte ångrar något av mina val jag gjorde då! Jag trivdes med att träna så mycket, dock var skolan en väldigt tung belastning! Målet då var att bli en bra hockeyspelare som skulle få en plats i Hästens A-lag. Jag har klarat det. Idag är målet att utvecklas fysiskt och psykist och bli så bra att jag kan hjälpa Hästen till Allsvenskan. Det är mitt största mål just nu. Försäsongen går bra! Jag tränar varje morgon och så försöker jag orka med ett pass på eftermiddagen också. Mina ljumskar blir bättre å bättre vilket känns väldigt skönt!

Nu ska jag börja Ladda inför Modo - LHC
HEJA MODO!!

Hej hallå!

Jag satt och kolla igenom gamla dikter o dylikt och kom på att jag skrivit ganska många olika saker.
Kanske ska publicera lite så småningom!

Ikväll håller jag på och försöker vara lite social med mina vänner dom som fortfarande vill iaf ! =)
Det blir ju lite så att uppmärksamheten går till en viss söt liten filur som antagligen ligger och kliar sig i naveln nu och kanske dricker en kopp konstig blåbärskaffe.
Men de blir ju så :) oouii
tålamod mina vänner :)

Saknar Moa ikväll, vissa säger att det är jobbigt jovisst, men det är underbart att känna att man saknar någon egentligen!

Pussar

Moa & Ludde i Gränna

Hej gott folk!

Idag har moa och jag varit på utflykt till Gränna :) Det var helt underbart väder, och med lika underbart sällskap blev det ju inte så oväntat en underbar dag =)

 Väldigt fiiint =)

Väldigt space:at
 Oouii =)
Moa
Moa & Ludde (på)  vättern
Min Baywatchbrud (mohahah)

Wiiee underbar dag.