YEES!

Vi vann igår mot Enköping och det blir en spännande omgång till på söndag då vi ska till Arboga och vinna samtidigt som Enköping tappar poäng mot Väsby. Inträffar detta så innebär det att vi går om Enköping och kan säkra play-off sista omgången hemma mot Haninge. Grymt!


Imorn är det let´s dance igen och jag hoppas på Tony! 

 
Du blir aldrig lycklig om du inte stannar upp, andas och njuter av där du är just nu.
Lycka är inte att nå målet, lycka är vägen till målet.


Med dem orden tackar jag för mig och hoppas alla människor får en trevlig helg!

Ps. På söndag har Moa och jag ett år <3

Lollipop!

Goddddag efraem!


Jag sitter på jobbet och ska strax åka till stan och "luncha" som det så poppigt heter med min vackra flicka!

Annars så vann vi i onsdags över Väsby i sudden, och det gjorde att vi har ett hyfsat bra läge att ta oss till play-off med 4 matcher kvar!



Heja tony ikväll!


Heja mig idag!



och heja sverige alla dar! Gonatt!
image74

Mästare i tid

Hejsan igen!

Nu är det snart 1.5 vecka sen jag skrev, Sorry mig själv! Detta är bra terapi.

Jag tror jag är mästare i att få en sekund att kännas som flera minuter. Hur ska jag följa upp detta, äsch skit samma, jag tror bara det!

Förra veckan fick jag ur mig ett citat som jag måste få ur mig igen; "kärlek ska man inte försöka beskriva, kärlek ska man uppleva och njuta av"

Det flög ur mig när jag och min kära flicka hade sett en film (kom inte ihåg vad den hette) som handlade om ett par där mannens handlingar ledde till att hans tjej dog, men så fick han en chans att göra saker annorlunda så att det skulle förhindras m.m.  Dålig film se den inte! Eller filmen kanske är bra på det sätt att man blir berörd av den men jag tycker dem misslyckas iaf!

Helgen har varit strålande då Tony Rickardsson gick vidare i Let´s Dance och så har Melodifestivalen börjat med min favorit Luuk i spetsen! Jag gillade ändå Amys låt, men jag tycker deja vu borde gått vidare!

Och så toppar vi helgen med att Jag och Moa åkte till Stockholm och såg Sverige förlora i ett fullsatt Globen mot soumi! men med mysigt sällskap och härlig atmosfär så gjorde det absolut ingenting! Det var jättekul att vara i Globen igen och se på landslaget (det var 15 år sen jag gjorde det) Och med två chorizo korvar i magen som Moa bjöd mig på,  så kunde inget gå fel =) tack älskling!

image73Häftig Arena!

Nu ska jag snart åka och träna, ha en trevlig kväll!





Ps. Min baby å jag har kommit på att vi är bäst! <3


Tvättat bilen (manuellt)

Ni som följt min blogg hyfsat borde känna till hur det gick sist jag tvättade min bil i biltvätten,,
Idag så tog jag det säkra före det osäkrade och tvättade bilen med mina egna händer (turtle wax) gick ju superb!
image69(Hehehehe)

Den är jättefin och glänser så jag förstår inte hur jag ska kunna åka med den nu! Och så har jag städat innuti bilen också, Ni som känner mig lyfter nog på ögonbrynen och tänker "har han slått i skallen?" men jag ska inte göra er så besvikna. Jag har gjort allt detta på arbetstid!

Nu ska jag åka och träna, sen ikväll blir det att se Let´s Dance! Heja Tony!
image70



Puss och kram och en väldigt trevlig helg!




Ps. Igår var en underbar dag älskling ;) image71