Livet just nu.

Hej på er alla vänner!

Nu ska det lämnas en uppdatering på mitt liv på de senaste veckorna.

Ishockeysäsongen är över. Det har varit blandade känslor från tårar, till att man nu kan andas igen. Jag tycker det känns skönt att säsongen är över och tänker inte en tanke på ishockeyn mer än nödvändigt. Det är vad min själ och min mage behöver, avkoppling. Att jag fick magkatarr (eller vad det nu är) kommer dels av hockeyn, att jag ville så gärna att det skulle gå bra för laget och för alla människor som vill se Allsvensk hockey i Norrköping. Jag gick och tänkte på matcher hela dagarna och tillslut orkade inte min kropp med. Den sa ifrån.
Sista matchen hemma mot Haninge hade jag inte krafter att ens värma upp ordentligt, så slut rent psykist var jag, och det slog ut min mage vilket ledde till en slutkörd människokropp. En vecka på sängen med två läkarbesök har gjort mig piggare, och jag jobbar nu 75% på mitt jobb. 
Magen är under utredning av min Läkare och jag ska göra en gastroskopi om 2.5 vecka. Efter det får vi se vad det mer är för fel på min mage.

Nu känns det skönt att Säsongen med all press vad det innebär, är över. Nu tänker jag få en frisk kropp en frisk hjärna och en frisk själ. jag tänker njuta av livet och bara göra saker som jag tycker är roligt! 

Andas! Andas Andas! Djupa Andetag!

Det händer faktiskt mycket roligt i mitt liv just nu för tillfället, Moa och jag har fått en Lägenhet och ska flytta ihop den 1 Maj =) Känns underbart roligt.

Det känns underbart att nu kunna jobba till 5 och sen åka hem och umgås med min kära! Helt fantastiskt. Jag har lärt mig att livet är så mycket mer än ishockey och att det krävs ett bra socialt liv utanför ishockeyn för att man ska kunna kombinera dessa två saker med framgång. 

Lev livet kamrater!

Snart börjar badsäsongen ( i slutet av Mars åker Moa och jag utomlands) Playa del ingles förhoppningsvis :) 

SOMMAR!!
Grilla på kvällen i härlig varm solnedgång, bada i skiren (utanför Åby) och dyka och svinga sig i repet, äventyr i ågelsjön. slappa i gräset. sola, vattenkrig med pappa. Åka motorcykel! Jag längtar!!

Kontraktet till lägenheten skrivs på onsdag nästa vecka klockan 14:30 ;)
Jag bokade in en service på Cindy (motorcykeln) den 16:e April som kommer att kosta 5500 kr. Det är värt pengarna!!

Okej lite mer om Lägenheten. Jag glömmer hela tiden bort gatan där vi kommer bo men så tänker jag efter så heter den Lagergrensgatan 7! Mycket fin lägenhet, 2:a på 60 kvm. Där kommer vi trivas som fisken i vattnet. Stora fönster, högt till tak bra kök och stort vardagsrum och sovrum. och det jag är mycket nöjd med är förrådet och att det är bra parkeringsavtal :D

Det känns kanon och nu ska de bara samlas ihop lite slantar så man har råd med lite soffor å köksbord med mera! Men det kommer nog in lite cash nu när jag gått upp lite i tid på jobbet (från 50 till 75 %) Yeah!

Moa och jag tittar för fullt på sista minuten resorna och när det snart dyker upp nåt trevligt så nappar vi direkt! ;D

Tänk om strömmer skulle gå, bäst att jag slutar och skriva nu!

Vi hörs ni och ha en underbar dag. Det ska jag ha!